Gamle uniformer?

26475

Under årets kongress blir det en utstilling om Frelsesarmeens utvikling i Norge. Utstillingen er et samarbeid mellom Frelsesarmeens kommunikasjonsavdeling og Frelsesarmeens historiske selskap. Til denne utstillingen ønsker vi å vise fram uniformer fra ulike epoker. Har noen uniformer fra før 1970 å låne ut til utstillingen?
Krigsropet skal også lage en artikkel om uniformens historie til jubileumsnummeret som kommer ut til kongress, det hadde vært flott å få låne noen av uniformene allerede til den artikkelen. Bildene til denne må tas i løpet av april, så flott om vi kan få svar så fort som mulig.
Send svar til journalist Heidi Goodreid på
heidi.goodreid@frelsesarmeen.no.

Heidi Goodreid, journalist i Krigsropet
mob. 99603958

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *