Årsmøte i Frelsesarmeens historiske selskap

Rebecca med bok

Rebecca Solevåg fra Stavanger (bildet) ble valgt inn som nytt medlem av styret i Frelsesarmeens Historiske Selskap da selskapet hadde sitt årsmøte i Oslo lørdag 26. oktober. Det nye styremedlemmet er forsker ved Misjonshøyskolen, og frelsessoldat i Stavanger. Hun har blant annet vært redaktør for jubileumsboka som ble gitt ut i sommer i forbindelse med Frelsesarmeens 125-årsjubileum.
De øvrige styremedlemmene ble alle gjenvalgt. Disse er: Per Arne Krumsvik, Askim, Emil Skartveit, Oslo, Rune Isegran, Moss, Synneva Vestheim, Oslo, og Nils-Petter Enstad, Arendal. Varamedlemmer til styret er Turid Formo, Krokstadelva, og Marta Maria Esepseth, Nesbyen.
Per Arne Krumsvik er styrets leder.
Før årsmøtet ble det arrangert en byvandring «I diakoniens historie». Guide var Marta Maria Espeseth.

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *