Misjonshistorisk seminar

Minnestøtte over norske frelsesoffiserer som døde i krigsfangenskap i Indonesia 1940-45.

Minnestøtte over norske frelsesoffiserer som døde i krigsfangenskap i Indonesia 1940-45.

Vi vil allerede nå informere om at Frelsesarmeens historiske selskap helgen 21-22 mars 2015 står som arrangør av misjonsseminaret Gå ut og forkynn – misjon i går og i dag på Ressursenteret på Jeløy.
Her inviterer vi alle som har interesse for hvordan vi, ut fra et misjonsperspektiv, har formidlet vår kristne tro og hvordan vi formidler den i dag. Vi ønsker å skape et møtested for økt kunnskap i tillegg til en arena for den gode samtalen.

Forelesere
Det historiske perspektivet blir ivaretatt av Per Arne Krumsvik, Synneva Vestheim, Nils-Petter Enstad og Marta Maria Espeset.
Nåtidsperspektivet ivaretas av major Bente Gundersen, kommandør Berit Ødegård og Jørn Lemvik fra Digni (tidligere Norsk Misjons Bistandsnemnd, som er en paraplyorganisasjon for det langsiktige utviklingsarbeidet til 19 misjonsorganisasjoner og kirkesamfunn).
Det vil også bli satt av god tid til samtale og refleksjon rundt denne delen av Frelsesarmeens oppdrag.

Program
Oppstart vil være tidlig lørdag ettermiddag 21. mars og avsluttes sent søndag ettermiddag. Nærmere detaljer om innhold og priser, kommer vi tilbake til.
Er dette av interesse, meld gjerne i fra allerede nå. Er dette i tillegg interessant for noen du kjenner, gi informasjonen videre.

Adressen er selskapet@frelsesarmeen.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *