Hva er Frelsesarmeens Historiske Selskap?

Dette er en blogg for Frelsesarmeens Historiske Selskap. Her vil du finne artikler om historiske emner, nyheter om arbeidet selskapet gjør og informasjon om våre arrangementer.

Frelsesarmeens Historiske Selskap ble stiftet i november 2011, og er et forum for dem som er interessert i de mange fasettene av Frelsesarmeens historie, fra de kjente personlighetene til de mange anonyme og ukjente; fra de store begivenhetene til de hverdagslige, lokale hendelser og kuriositeter.

Det første årsmøtet ble holdt under Frelsesarmeens årskongress i 2012, og der ble følgende styre valgt: Per Arne Krumsvik, Askim, Rune Isegran, Moss, Emil Skartveit, Oslo, Jostein Nielsen, Moss, Nils-Petter Enstad, Askim, og Synneva Vestheim, Oslo. Som varamedlemmer til styret ble Turid Formo, Krokstadelva, og Marta Maria Espseth, Nesbyen, valgt.

Vil du melde deg inn?
Du kan sende en epost til selskapet@frelsesarmeen.no eller bruke vårt elektroniske innmeldingsskjema http://www.frelsesarmeen.no/no/frelsesarmeens_arbeid/skoler+kurstilbud_jeloy/hoyre_kolonne/vare_tilbud/historisk_selskap/Historisk+selskap.d25-SwlnW3O.ips#content

Selskapet er åpent for alle interesserte.

Hanna Ouchterlony åpner ilden i Norge 22. januar 1888

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *