Årsmøte 2014

Gjenvalg i Frelsesarmeens Historiske Selskap

Kommandør Anna Hannevik snakket om Othilie Tonnings innsats under kirkegårdsvandringen.

Kommandør Anna Hannevik snakket om Othilie Tonnings innsats under kirkegårdsvandringen.

Per Arne Krumsvik, Askim, ble gjenvalgt som leder i Frelsesarmeens Historiske Selskap da de hadde sitt årsmøte på Majorstua i Oslo lørdag 18. oktober.
Frelsesarmeens Historiske Selskap har lagt bak seg sitt tredje arbeidsår, og opplever en jevn og stigende interesse for sine aktiviteter, som er seminarer, publikasjoner og historiske vandringer. Selskapet har i dag 144 medlemmer.
I forkant av årsmøtet ble det arrangert en kirkegårdsvandring på Vestre Gravlund i Oslo, der et stort antall frelsesoffiserer har fått sitt siste hvilested. Her er det også en minnestøtte over de fem misjonsoffiserene som døde i japansk krigsfangenskap i Indonesia, og over sosialpioneren Othilie Tonning.
De pensjonerte frelsesoffiserene Anna Hannevik og Synneva Vestheim holdt korte innlegg om disse minnestøttene og om dem de er reist til minne om.
Foruten lederen, består styret i Frelsesarmeens Historiske Selskap av Rebecca Solevåg, Stavanger (p.t. USA), Synneva Vestheim, Oslo, Rune Isegran, Moss, Emil Skartveit, Oslo, og Nils-Petter Enstad, Arendal. Varamedlemmer er Turid Formo, Krokstadelva, og Marta Maria Espseth, Nesbyen.

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *